Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,1 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,5
Komfort
8,9
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
8,7
Personel
9,5
Stosunek jakości do ceny
8,9
Opinie
    Karolina
    pl
    9,2
    2 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomash
    pl
    10
    8 października 2017
    Genialna lokalizacja
    Brak zastrzeżeń
    Świetna lokalizacja obok stacji pkp (10 min autobusem na Cita Alta, 15 min na lotnisko), bardzo miła i pomocna obsługa, słodkości i napoje w pokoju, możliwość pozostawienia bagażu, balkon z krzesłami i stołem
    joanna
    pl
    9,6
    18 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl
    10
    16 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sławomir
    pl
    3,8
    31 maja 2017
    nie polecam
    wszystko
    Maciej
    pl
    8,8
    4 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    10
    21 marca 2017
    Świetna lokalizacja , świetny pokój.
    cisza, spokój, darmowe wifi swoboda, możliwość zostawienia bagażów
    Stanisław
    pl
    7,9
    6 marca 2017
    Bardzo dobra lokalizacja blisko dworca kolejowego w Bergamo. Pokój wygodny, śniadanie na słodko do samodzielnego przygotowania. Bardzo pomocna właścicielka ;-) Polecam.
    pl
    7,9
    13 listopada 2016
    Śniadania zdecydowanie nie polecam. Podróżowaliśmy w 6 osób, na śniadanie dostaliśmy paczke chleba tostowego, dzemy w pudeleczkach, po jogurcie i zjełczałe masło a wszystko to czekało juz na nas juz w dniu przyjazdu.
    dobra lokalizacja, czysto i przytulnie
    Małgorzata
    pl
    10
    31 lipca 2016
    Znakomita lokalizacja do zwiedzania całej Lombardii, bardzo uprzejmy i pomocny właściciel Andrea , który na czas naszego pobytu zastępował swoją siostrę Giulię -również bardzo chwaloną na tym portalu!Polecam ten pensjonat i z pewnością tu jeszcze wrócę
    Paweł
    pl
    8,8
    29 maja 2016
    Przespać się i w drogę
    Śniadanie z zapakowanych produktów, hałas ulicy
    Wszędzie blisko - oczywiście poza starym miastem
    Damian
    pl
    10
    23 kwietnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Igor
    pl
    9,2
    7 kwietnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jolanta
    pl
    8,3
    22 marca 2016
    Dobre miejsce na krótki wypad do Bergamo
    brak recepcji
    Lokalizacja, czystość
Zamknij